Magični teater

Magični teater

Jole Cole in Magični teater

Magični teater je sveže ustanovljena gledališka skupina petih deklet, ki pomagajo Joletu Coletu in dobrim možem pri obdarovanju otrok. Gledališke izkušnje so si pridobile s številnimi otroškimi in mladinskimi predstavami, ki so jih izpeljale pod vodstvom mlade nadobudne režiserke. Zadnjih nekaj let pa decembra pridno stopajo v svet coprničk Kuštre in Štumfe, Petra Nosa in Tine ter Gašperja in Daše.

Trenutno imamo v ponudbi dve decembrski predstavi: Peter Nos in Božičkova smrečica ter Gašper, Daša in pozabljeni božič. Naslovi se prilagajajo glede na dobrega moža. Predstave so interaktivne, a je treba poudariti, da to NISO čarovniške predstave.

Igrane nečarovniške predstave

PETER NOS IN BOŽIČKOVA SMREČICA

Peter Nos in Tina sta najboljša prijatelja, ki vsako leto napišeta pismo za dobrega moža. Letos pa sta ugotovila, da je ta edina oseba na celem planetu, ki za praznike ne dobi darila.  Z malo domišljije ugotovita, da bi mu lahko okrasila prav posebno smrečico, a kaj, ko nikjer ne najdeta okraskov. V kleti jih ni, prav tako ne v smeteh. Prijatelja se zato odpravita na skrivnostno podstrešje, kjer ju čaka cel kup presenečenj. Bosta na koncu le našla okraske za na smrečico in tako razveselila dobrega moža? 

Predstava traja 25 minut in je namenjena mlajšim otrokom, brez težav pa jo spremljajo tudi starejši. Vsebuje interaktivne elemente, tako da otroci Petru Nosu in Tini skozi celotno predstavo pomagajo pri reševanju zagat, v katerih se znajdeta, za piko na i pa jim še pomagata poklicati dobrega moža.

magični teater, peter nos

GAŠPER, DAŠA IN POZABLJENI BOŽIČ

Gašper in Daša obožujeta svoj računalnik, na njem lahko dan za dnem gledata Vilinske pustolovščine ali pa Neustrašnega maščevalca. Še bolj kot računalnik pa bratec in sestrica obožujeta darila, ki jima jih prinese dobri mož. Ampak šment! Letos sta zaradi računalnika popolnoma pozabila napisati pismo! Odločita se, da bosta po telefonu poklicala dobrega moža in ga prosila za pomoč. Jima bo uspelo opraviti vse naloge, ki jima jih je naložil škratek, da bi se rešila računalniške bolezni? Kaj pa se bo zgodilo, če jima ne uspe? 

V tej 35 minut dolgi predstavi otroci pomagajo Gašperju in Daši pri iskanju spletne strani dobrega moža, peki piškotov in pisanju pisem. Namenjena je malce starejšim otrokom, a se bodo ob njenem ogledu zabavali tudi mlajši otroci. Čisto na koncu pa Gašper, Daša in otroci še skupaj pokličejo dobrega moža, da preverijo, če je ta zares dobil vsa njihova pisma.

Gašper in Daša v krogu

Kontaktiraj Joleta Coleta