Dedek Mraz

Jole Cole in Dedek Mraz vas razveseljujejta skozi celoten december.

Ko za gorami zaidejo še zadnji novembrski žarki se v majhni ledeni hišici pod Triglavom začnejo priprave na praznični december. Dedek Mraz skupaj s snežinkami in snežaki pridno bere pisma otrok iz cele Slovenije. Najbolj so mu všeč prav tista, na katerih je narisana tudi kakšna lepa risbica. Ko njegovi pomočniki pripravijo vsa darila, se Dedek Mraz končno poda na pot. S košem in palico potuje iz kraja v kraj, ker pa njegova pot traja vse do novega leta, s seboj rade volje vzame čarodeja Joleta Coleta, ki nasmeji tako njega kot tudi  pridne otroke, ki že nestrpno pričakujejo darila.   

Čarodej Jole Cole pomaga Dedku Mraz pričarati praznični december z dvema predstavama, ki sta v redni ponudbi. Izbirate lahko med Pričarana smrečica in Čarobno darilo.

Dedek Mraz z Joletom Coletom v decembru

Vsako leto pa Jole Cole pripravi tudi eno popolnoma novo predstavo s katero obišče vse stranke, ki so njegovi naročniki že več let zaporedoma.

Čarovniške predstave so v osnovi namenjene otrokom do 8. leta starosti a jih lahko spremljajo tudi starejši otroci.

Zaradi izredno velikega povpraševanja v decembru Jole Cole sodeluje s kar petimi osebami, ki se ukvarjajo z animacijo Božička, Dedka Mraza in Miklavža. Vsi imajo izkušnje v gledališču, ki pa jih dopolnjujejo tudi profesionalna oblačila.
Ko so vsi decembrski termini čarodeja Joleta Coleta  zasedeni, pa priskoči na pomoč, Magični teater s svojimi igranimi predstavami.

Več o Joletu Coletu

Dedek mraz

Decembrske predstave

ČAROBNO DARILO

Čarodeju Joletu Coletu je Dedek Mraz lansko leto prinesel ogromno darilo. Od daleč izgleda čisto vsakdanje – rumen zavijalni papir in rdeča pentlja na vrhu, ki se blešči v soju prazničnih lučk. No, ampak, če darilo odpreš in pokukaš vanj lahko vidiš, da se v njem ne skriva prav nič vsakdanjega. Dedek Mraz je Joletu Coletu namreč prinesel kup čarovnij! Z njihovo pomočjo se bodo otroci skozi predstavo naučili čarati, spoznali bodo karte, se srečali z  oso, ki se po nesreči ni odpravila na zimske počitnice s svojimi prijateljicami.


Jole Cole je dobil tudi zelo nenavadno božično kapo. Ta bo otrokom pomigala, ko bo Dedek Mraz v bližini. Potrebno bo samo pozorno spremljati, kdaj se bo premaknila. Toda ne gre brez zapletov…
Za konec pa bo Jole Cole skupaj z otroki pričaral v hranilniku še nekaj  za Dedek Mraza, da se bo ta naslednje leto lahko vrnil in jih ponovno obiskal (pa mogoče prinesel še kakšno nenavadno darilo).

Čarobno darilo Jole Cole

PRIČARANA SMREČICA

Jole Cole se je odločil, da bo otrokom pokazal, kako se s čarovnijo nariše in pobarva smrečica. To mu tudi uspe, zato prinese na plan čisto pravo smrečico. Pogleda v čarobni kovček, ampak okraskov ni. Tudi v klobuku jih ni. Kaj pa v žepih? Nič. Ampak smrečica brez okraskov ni prava decembrska smrečica! Na srečo ima Jole Cole s seboj čarobno palico, s katero lahko pričara najdaljše okraske na svetu, najbolj pisane lučke v galaksiji in najbolj žarečo zvezdo v celem vesolju. Seveda pa pri tem ne bo šlo brez zapletov. No, če mu bo, potem bo Jole Cole skupaj z otroki Dedeku Mrazu pripravil res »pričarano« presenečenje.

Pričarana smrečica

Čarovnik Jole Cole vsako leto za december pripravi novo predstavo!

Zakaj je to pomembno? Jole Cole ima veliko, veliko strank, kjer so njihovi otroci resnično navdušeni nad njim in se z naročilom predstave vračajo leto za letom. Starši nam velikokrat povedo, da so jih otroci že med letom spraševali ali se bodo letos v decembru ponovno srečali z Joletom Coletom.

Zato se Jole Cole potrudi in vsako leto pripravi nov program.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo najnovejšo ponudbo. Pa nikar ne odlašajte, kajti prva naročila prično prihajati s septembrom. Včasih tudi prej!

Igrane nečarovniške predstave

MAGIČNI TEATER

Magični teater je sveže ustanovljena gledališka skupina petih deklet, ki pomagajo Joletu Coletu in dobrim možem pri obdarovanju otrok. Gledališke izkušnje so si pridobile s številnimi otroškimi in mladinskimi predstavami, ki so jih izpeljale pod vodstvom mlade nadobudne režiserke. Zadnjih nekaj let pa decembra pridno stopajo v svet coprničk Kuštre in Štumfe, Petra Nosa in Tine ter Gašperja in Daše. 

Trenutno imamo v ponudbi dve decembrski predstavi: Peter Nos in Božičkova smrečica ter Gašper, Daša in pozabljeni božič. Naslovi se prilagajajo glede na dobrega moža. Predstave so interaktivne, a je treba poudariti, da to NISO čarovniške predstave.

Magični teater

PETER NOS IN SMREČICA ZA DEDKA MRAZA

Peter Nos in Tina sta najboljša prijatelja, ki vsako leto napišeta pismo za Dedeka Mraza. Letos pa sta ugotovila, da je ta edina oseba na celem planetu, ki za praznike ne dobi darila.  Z malo domišljije ugotovita, da bi mu lahko okrasila prav posebno smrečico, a kaj, ko nikjer ne najdeta okraskov. V kleti jih ni, prav tako ne v smeteh. Prijatelja se zato odpravita na skrivnostno podstrešje, kjer ju čaka cel kup presenečenj. Bosta na koncu le našla okraske za na smrečico in tako razveselila Dedeka Mraza? 

Predstava traja 25 minut in je namenjena mlajšim otrokom, brez težav pa jo spremljajo tudi starejši. Vsebuje interaktivne elemente, tako da otroci Petru Nosu in Tini skozi celotno predstavo pomagajo pri reševanju zagat, v katerih se znajdeta, za piko na i pa jim še pomagata poklicati Dedeka Mraza.

magični teater, peter nos

GAŠPER, DAŠA IN POZABLJENI DEDEK MRAZ

Gašper in Daša obožujeta svoj računalnik, na njem lahko dan za dnem gledata Vilinske pustolovščine ali pa Neustrašnega maščevalca. Še bolj kot računalnik pa bratec in sestrica obožujeta darila, ki jima jih prinese Dedek Mraz. Ampak šment! Letos sta zaradi računalnika popolnoma pozabila napisati pismo! Odločita se, da bosta po telefonu poklicala Dedeka Mraza in ga prosila za pomoč. Jima bo uspelo opraviti vse naloge, ki jima jih je naložil škratek, da bi se rešila računalniške bolezni? Kaj pa se bo zgodilo, če jima ne uspe? 

V tej 35 minut dolgi predstavi otroci pomagajo Gašperju in Daši pri iskanju spletne strani Dedeka Mraza, peki piškotov in pisanju pisem. Namenjena je malce starejšim otrokom, a se bodo ob njenem ogledu zabavali tudi mlajši otroci. Čisto na koncu pa Gašper, Daša in otroci še skupaj pokličejo Dedeka Mraza, da preverijo, če je ta zares dobil vsa njihova pisma.

Gašper in Daša v krogu

Kontaktiraj Joleta Coleta