Čarodej – čarovnik
Jole Cole

Čestitke, ste na strani najbolj iskanega
otroškega čarodeja – čarovnika v Sloveniji!

Naj se vam na kratko predstavim.

Moje ime je David Tominc, otroci pa me že več kot 15 let poznajo pod umetniškim imenom  Jole Cole. S čarovnijo se ukvarjam že od svojega 11. leta,  ko sem na televiziji prvič videl nastop čarodeja.

Ni trajalo dolgo, ko sem že izvajal svoje prve čarovniške trike, ki so nato postali pomemben del mojega življenja. Vsekakor je preteklo, kar nekaj časa, da sem čarovniško pot pričel profesionalno.

20 let izkušenj

Zadnjih 20 let se kot čarodej Jole Cole ukvarjam izključno z otroškimi čarovniškimi predstavami in sem EDINI slovenski čarovnik / čarodej , ki se je specializiral za otroško čarovnijo.

Vsako leto izvedem okrog 200 predstav! Obiščem vas na rojstnodnevni zabavi, v vrtcu, šoli, raznih otroških dogodkih, v družbi Dedka Mraza, Božička, Miklavža, skratka vsepovsod, kjer so prisotni otroci.

Večina čarodejev čara tako za odrasle kot za otroke. Jaz, kot čarodej Jole Cole, se ukvarjam IZKLJUČNO s čarovnijami za otroke.

Čarovnik čarodej Jole Cole

Zakaj je to pomembno?

Primer: nekdo ima zdravstvene težave npr. z vidom. Koga bi raje obiskali? Splošnega zdravnika ali okulista? Verjetno slednjega.

Otroci si želijo čarovniške predstave. Koga boste povabili? Čarodeja, ki čara za vse ali čarodeja, ki se je specializiral za otroško čarovnijo?

Jole Cole je SPECIALIST za otroško čarovnijo, ki lahko otroke popelje v čudoviti svet čarovnije in zato je 100% prava izbitra.

Prilagodljive predstave

Vse moje predstave so starostno prilagojene, resnično smešne in zabavne ter zelo interaktivne.

Naj bo vaša zabava – dogodek brez skrbi!

Oglejte si ostale predstave! 

1

Hitra in odzivna komunikacija.

2

Preprosto povpraševanje.

3

Vedno točen in urejen.

4

100% garancija- sicer plačilo ni potrebno.

Kontaktiraj Joleta Coleta