Čarovnik za rojstni dan

Čarovnik za rojstni dan

Jole Cole je pravi čarovnik za rojstni dan.

Ideja, da popestrite rojstni dan vašega otroka z eno izmed predstav čarovnika Joleta Coleta je super, kajti to bo čarovniška zabava o kateri se bo še dolgo govorilo.

Vsaka rojstnodnevna predstava je sestavljena individualno glede na starost slavljenca, starosti ostalih otrok in dejstva ali je slavljenec že gledal kakšno mojo predstavo. V kolikor je, sporočite kje in Jole Cole bo pripravil popolnoma nov program.

In ne pozabite, vaš otrok bo glavna zvezda rojstnodnevne predstave. To pomeni, da bo v največji možni meri čarovniški pomočnik, da bo izvedel pravo čarovnijo, ki mu bo uspela in da bo na koncu celo ,,boljši,, čarovnik kot Jole Cole.

Paketi za rojstni dan

MY PARTY paket

Predstava traja 40 minut. Paket vsebuje smešne in zabavne čarovnije ob katerih se bodo otroci nasmejali do solza. Vsekakor je tudi tu največji povdarek na slavljencu, saj bo on zvezda predstave. Animacija se prične tisti trenutek, ko Jole Cole stopi skozi vrata. Ob zaključku Jole Cole podari slavljencu figuro iz balonov in manjše darilce. Čarovnik za rojstni dan!

Ta predstava ne vsebuje balonov za ostale otroke!!

Čarovnik za rojstni dan

MEGA PARTY paket je najbolj iskani paket!

Vsebuje smešne in zabavne čarovnije. Vsekakor je največji poudarek na slavljencu. Za njega ima čarodej Jole Cole pripravljene posebne čarovnije, ki uspejo samo njemu in garantiramo, da bodo to najlepši spomini vašega otroka, kajti vaš otrok bo čaral.

Animacija se prične tisti moment, ko čarodej Jole Cole stopi skozi vrata.
V kolikor nimate pravega prostora za postavitev zavese bo ta paket prava izbira.

Predstava vsebuje tudi izdelovanje figur za vse otroke, toda za slavljenca bo spet nekaj posebnega, dobi največjo figuro. Iz rok Joleta Coleta bo prejel tudi manjše darilo. Vsebuje vse kar vsebuje tudi Mini paket. Čarovnik za rojstni dan!

Mega Party čarodej Jole

DELUX PARTY paket kjer dobite največ. 

Čarodej Jole Cole bo največji povdarek namenil slavljencu, zato bo zvezda predstave. Ravno on bo najboljši čarovniški pomočnik, saj mu bodo čarovnije uspevale, včasih celo boljše kot Joletu Coletu.

Čarovniške točke v tem paketu so smešne in zabavne, tako da Jole Cole brez problema obdrži otroško pozornost. Predpriprava za izvedbo predstave ni potrebna. S prihodom Joleta Coleta, se vse skupaj prične. Slavljenec bo iz rok čarodeja prejel veliko balonsko figuro, majico, in čarovniško palico.Postavili bomo tudi scensko zaveso.

Vsi otroci pa bodo prejeli balonsko figurico spominsko kartico Joleta Coleta. Ta paket vsebuje vse kar vsebujeta tudi Mega in My party. Čarovnik za rojstni dan!

Jole Cole čarovnik čarodej
My party jole cole

 Smešne in zabavne čarovnije.
 Slavljenec bo glavni pomočnik.
 Velika figura iz balonov za slavljenca.
 Jole Cole majca za slavljenca.
 Jole Cole čarovniška palica za slavljenca.

 Smešne in zabavne čarovnije.
 Slavljenec bo glavni pomočnik.
 Velika figura iz balonov za slavljenca.
 Jole Cole majca za slavljenca.
 Jole Cole čarovniška palica za slavljenca.
 Balonske figure za vse prisotne otroke.

Delux party Jole Cole

 Smešne in zabavne čarovnije.
 Slavljenec bo glavni pomočnik.
 Velika figura iz balonov za slavljenca.
 Jole Cole majca za slavljenca.
 Jole Cole čarovniška palica za slavljenca.
 Balonske figure za vse prisotne otroke.
 Scenska zavesa.

Čarovnik za rojstni dan: pogosta vprašanja

V čem je Vaš program drugačen od konkurence?

Ko se odločate za čarovnika, se odločite za nekoga, ki ima izkušnje z ohranjanjem otrokove pozornosti. Ker se je čarodej Jole Cole specializiral v otroški čarovniji, s tem nima problemov. To je njegova služba in ne hobi, zato ve, kaj je iskren otroški nasmeh.  Vsako leto izvede okrog 200 otroških predstav in to je zagotovilo, da ste na pravem naslovu. Poleg tega boste ob naročilu enega od  paketov dobili še več – z nasveti Vam bo  pomagal, kako kar najbolje izpeljati zabavo.

Koliko v naprej naj rezerviram predstavo?

Ker je Jole Cole zelo iskan otroški čarodej je z rezervacijo potrebno malce pohiteti. Priporočamo, da se predstava naroči mesec dni pred Vašim izbranim terminom zaradi lažje prilagodljivosti in organizacije. Prosti termini se zelo hitro polnijo in ker veliko strank kliče le teden ali dva pred dogodkom, morajo biti dokaj prilagodljivi glede datuma in ure predstave.

Vsekakor pa obstaja tudi možnost naročila v zadnjem trenutku, vendar samo v primeru, da je  termin še prost.

Izvajate predstave na prostem?

Predstavo vsekakor lahko izvedemo na prostem, a iz prakse se priporoča zaprt prostor. Veter otežuje delo z rekviziti, otroke pa lahko motijo sonce, vročina, čebele, metulji in lajanje sosedovih kužkov, zaradi česar jim lahko uhaja pozornost. Samo zabavo lahko organizirate na prostem, vendar je priporočljivo, da se  čarovniška predstava odvija v zaprtem prostoru.
Se pa dobijo tudi idealni prostori na prostem, kot so kakšni nadstreški, senčen zavetrn prostor na vrtu obrnjen proč od ulice… tu se da izpeljat čudovite predstave na prostem.

Moj otrok je sramežljiv. Ali bo užival v predstavi?

Definitivno! Kot omenjeno, čarodej Jole Cole  se je specializiral za otroško čarovnijo. Izkušnje skozi leta pa so ga naučile, kako obvladati takšno situacijo. Otroka nikoli ne sili, da bi bil njegov pomočnik, prav tako ne želi, da ga silijo starši. Lahko pa rečemo, da v 99 % na oder privabi tudi tistega najbolj sramežljivega otroka.

Ali je moj otrok dovolj star?

Predstave so namenjene otrokom v starosti med 3 in 12 let. Če otrok praznuje 3. rojstni dan predlagamo, da povabite na zabavo otroke, ki še ne hodijo v šolo. Predstava za 3 letnike je resnično nežna in preprosta, posledično takšna predstava starejšim otrokom ni toliko zanimiva. Vsekakor pa priporočamo, da med povabljenci in slavljencem ni prevelikega starostnega razpona (npr.: otrok praznuje 5. rojstni dan, povabljeni pa so tudi otroci  ki so stari 12 let in starejši). Vsekakor se dogaja, da imamo tudi velik starostni razpon na zabavi. V takem primeru je potrebno prilgajanje čarovniških točk, glede na starost ene in druge starostne skupine.

Je potrebno predplačilo oz. kako plačamo?

Plačate po predstavi. Zaradi pozitivnih izkušenj, predplačilo ni potrebno.

Koliko prostora potrebujete?

Malo. V večini primerov nam zadostuje dnevna soba. Ponavadi je to prostor pred televizijo, otroci pa sedijo na kavču. Več prostora je potrebnoo pri paketu Jole Cole Delux, pri katerem postavimo zaveso v širini treh metrov.

Ali lahko predstavo fotografiramo in posnamemo?

Fotografirate lahko neomejeno, medtem ko pri video posnetkih dovolimo le krajše sklope posnetkov..

Koliko otrok priporočate na zabavi?

V praksi se je izkazalo, da je idealno število nekje med 8 in 16 otrok. Pri večjem številu jih bo zelo težko kontrolirati, pri manjšem pa bodo otroci veliko bolj sramežljivi.

Kaj se zgodi v primeru odpovedi predstave?

To je zoprna zadeva, tako za vas kot tudi za čarodeja. S tem, ko Jole Cole rezervira vaš termin, zavrne vse ostale potencialne stranke. Starši predstavo največkrat odpovejo zato, ker je otrok zbolel. Ampak ker bo v večini primerov rojstni dan definitivno praznoval, se poskušamo dogovoriti za nov termin.
V kolikor se odpove brez razloga in se termina ne prestavi se zaračuna rezervacija v višini 50% dogovorjene cene.

Koliko časa naj traja zabava?

Če imate otrokom namen ponuditi hrano ( pizzo, kosilo …) predlagamo dve uri in pol. V kolikor bo samo tortica bosta dve uri dovolj. Daljših zabav ne priporočamo, saj boste imeli ogromno dela z malimi nadobudneži, ko se bodo ti razigrali.
Z zabavo pričnite 30 minut pred prihodom čarodeja, zato, da bodo vsi prišli pravočano in nihče ne bo zamudil predstave.

Koliko časa potrebujete za pripravo?

Jole Cole je edini čarodej v Sloveniji, ki ne potrebuje nobene predpriprave. Predstava se prične tisti trenutek, ko Jole Cole stopi v prostor in odpre čarobni kovček.

Izvajate rojstnodnevne zabave tudi v vrtcu, gostinjskem lokalu, igralnici itd.?

Tudi. Potrebno pa je vedeti, da smo skupaj z otroci precej glasni, s čimer lahko motimo ostale goste v lokalu. V kolikor imate možnost rezervacije zasebne sobe, je to super.
Za predstavo v vrtcu se je potrebno predhodno dogovoriti z vodstvom, predstava pa je namenjena le skupini v kateri je vaš otrok.
Primerne so tudi razne igralnice a je pred predstavo potrebno pospraviti igrače in druge dejavnike, ki bi lahko otrokom med predstavo odvrčali pozornost. Več o tem ob naročilu predstave.

Kontaktiraj Joleta Coleta