Miklavž

Miklavž v družbi Joleta Coleta.

Nebo se nekaj dni pred Miklavževim prihodom na zemljo vedno obarva v celo paleto rožnatih in oranžnih barv. To pomeni, da so angeli v pečico že dali prve piškote in njihov sladki vonj se je razširil vse od Miklavževe pisarne pa do pekla, kjer si še parkeljni oblizujejo usta. Ampak joj! Ni časa za sanjarjenje o piškotih, saj mora prvi dobri mož darila razdeliti že v prvem tednu decembra. Zato vsako leto, Miklavžu na pomoč priskoči čarodej Jole Cole in tako noben otrok ne ostane brez darila in nasmeška na obrazu. 

Čarodej Jole Cole se lahko vsako leto pridruži Miklavžu in njegovemu spremstvu  z dvema predstavama, ki sta v redni ponudbi. To sta Pričarana smrečica in Čarobno darilo. 

Jole Cole, Miklavž, angelni in parkelni

Vsako leto pa Jole Cole pripravi tudi eno popolnoma novo predstavo s katero obiše vse stranke, ki so njegovi naročniki že več let zaporedoma.

Čarovniške predstave so v osnovi namenjene otrokom do 8. leta starosti, a jih lahko spremljajo tudi starejši otroci.

Zaradi izredno velikega povpraševanja v decembru Jole Cole sodeluje s kar petimi osebami, ki se ukvarjajo z animacijo Božička, Dedka Mraza in Miklavža. Vsi imajo izkušnje v gledališču, ki pa jih dopolnjujejo tudi profesionalna oblačila.
Ko so vsi decembrski termini čarodeja Joleta Coleta  zasedeni, pa priskoči na pomoč, Magični teater s svojimi igranimi predstavami.

Več o Joletu Coletu

Miklavž

Decembrske predstave

ČAROBNO DARILO

Čarodeju Joletu Coletu je Miklavž lansko leto prinesel ogromno darilo. Od daleč izgleda čisto vsakdanje – rumen zavijalni papir in rdeča pentlja na vrhu, ki se blešči v soju prazničnih lučk. No, ampak, če darilo odpreš in pokukaš vanj lahko vidiš, da se v njem ne skriva prav nič vsakdanjega. Miklavž je Joletu Coletu namreč prinesel kup čarovnij! Z njihovo pomočjo se bodo otroci skozi predstavo naučili čarati, spoznali bodo karte, se srečali z  oso, ki se po nesreči ni odpravila na zimske počitnice s svojimi prijateljicami.


Jole Cole je dobil tudi zelo nenavadno božično kapo. Ta bo otrokom pomigala, ko bo Miklavž v bližini. Potrebno bo samo pozorno spremljati, kdaj se bo premaknila. Toda ne gre brez zapletov…
Za konec pa bo Jole Cole skupaj z otroki pričaral v hranilniku še nekaj  za dobrega moža, da se bo ta naslednje leto lahko vrnil in jih ponovno obiskal (pa mogoče prinesel še kakšno nenavadno darilo).

Čarobno darilo Jole Cole

PRIČARANA SMREČICA

Jole Cole se je odločil, da bo otrokom pokazal, kako se s čarovnijo nariše in pobarva smrečica. To mu tudi uspe, zato prinese na plan čisto pravo smrečico. Pogleda v čarobni kovček, ampak okraskov ni. Tudi v klobuku jih ni. Kaj pa v žepih? Nič. Ampak smrečica brez okraskov ni prava decembrska smrečica! Na srečo ima Jole Cole s seboj čarobno palico, s katero lahko pričara najdaljše okraske na svetu, najbolj pisane lučke v galaksiji in najbolj žarečo zvezdo v celem vesolju. Seveda pa pri tem ne bo šlo brez zapletov. No, če mu bo, potem bo Jole Cole skupaj z otroki Miklavžu pripravil res »pričarano« presenečenje.

Pričarana smrečica

Čarovnik Jole Cole vsako leto za december pripravi novo predstavo!

Zakaj je to pomembno? Jole Cole ima veliko, veliko strank, kjer so njihovi otroci resnično navdušeni nad njim in se z naročilom predstave vračajo leto za letom. Starši nam velikokrat povedo, da so jih otroci že med letom spraševali ali se bodo letos v decembru ponovno srečali z Joletom Coletom.

Zato se Jole Cole potrudi in vsako leto pripravi nov program.
Kontaktirajte nas in poslali vam bomo najnovejšo ponudbo. Pa nikar ne odlašajte, kajti prva naročila prično prihajati s septembrom. Včasih tudi prej!

Igrane nečarovniške predstave

MAGIČNI TEATER

Magični teater je sveže ustanovljena gledališka skupina petih deklet, ki pomagajo Joletu Coletu in dobrim možem pri obdarovanju otrok. Gledališke izkušnje so si pridobile s številnimi otroškimi in mladinskimi predstavami, ki so jih izpeljale pod vodstvom mlade nadobudne režiserke. Zadnjih nekaj let pa decembra pridno stopajo v svet coprničk Kuštre in Štumfe, Petra Nosa in Tine ter Gašperja in Daše. 

Trenutno imamo v ponudbi dve decembrski predstavi: Peter Nos in Božičkova smrečica ter Gašper, Daša in pozabljeni božič. Naslovi se prilagajajo glede na dobrega moža. Predstave so interaktivne, a je treba poudariti, da to NISO čarovniške predstave.

Magični teater

PETER NOS IN SMREČICA

Peter Nos in Tina sta najboljša prijatelja, ki vsako leto napišeta pismo za Miklavža. Letos pa sta ugotovila, da je ta edina oseba na celem planetu, ki za praznike ne dobi darila.  Z malo domišljije ugotovita, da bi mu lahko okrasila prav posebno smrečico, a kaj, ko nikjer ne najdeta okraskov. V kleti jih ni, prav tako ne v smeteh. Prijatelja se zato odpravita na skrivnostno podstrešje, kjer ju čaka cel kup presenečenj. Bosta na koncu le našla okraske za na smrečico in tako razveselila Miklavža? 

Predstava traja 25 minut in je namenjena mlajšim otrokom, brez težav pa jo spremljajo tudi starejši. Vsebuje interaktivne elemente, tako da otroci Petru Nosu in Tini skozi celotno predstavo pomagajo pri reševanju zagat, v katerih se znajdeta, za piko na i pa jim še pomagata poklicati Miklavža.

magični teater, peter nos

GAŠPER, DAŠA IN POZABLJENI MIKLAVŽ

Gašper in Daša obožujeta svoj računalnik, na njem lahko dan za dnem gledata Vilinske pustolovščine ali pa Neustrašnega maščevalca. Še bolj kot računalnik pa bratec in sestrica obožujeta darila, ki jima jih prinese Miklavž. Ampak šment! Letos sta zaradi računalnika popolnoma pozabila napisati pismo! Odločita se, da bosta po telefonu poklicala Miklavža in ga prosila za pomoč. Jima bo uspelo opraviti vse naloge, ki jima jih je naložil škratek, da bi se rešila računalniške bolezni? Kaj pa se bo zgodilo, če jima ne uspe? 

V tej 35 minut dolgi predstavi otroci pomagajo Gašperju in Daši pri iskanju spletne strani Miklavža, peki piškotov in pisanju pisem. Namenjena je malce starejšim otrokom, a se bodo ob njenem ogledu zabavali tudi mlajši otroci. Čisto na koncu pa Gašper, Daša in otroci še skupaj pokličejo Miklavža, da preverijo, če je ta zares dobil vsa njihova pisma.

Gašper in Daša v krogu

Kontaktiraj Joleta Coleta